Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/greenwood/public_html/_sys/core.php on line 685

Deprecated: substr(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/greenwood/public_html/_sys/core.php on line 685
Greenwood Suites Resort
Greenwood Suites Resort
REZERVASYON
MENU
Spa & Wellness

Yenilenmek için Greenwood Dünyasının özel hizmetlerine göz atın! SPA & Wellness uygulamalarının rahatlatıcı gücü tatiliniz boyunca sizi sarsın.

Su Terapileri:Kendinizi suyun ferahlatıcı dünyasında huzurlu hissedin. Güne enerji dolu başlamak, ruhunuza ve bedeninize hak ettiği iyiliği sunmak için su terapilerimizi değerlendirebilirsiniz.Masaj Terapileri:Profesyonel ekibimizin yenileyici masaj uygulamalarıyla canlanın. Hem bedeninizi hem de zihninizi dinlendirebileceğiniz anlar burada sizi bekliyor.Cilt Bakımı:Tüm cilt tiplerine özel bakımlar uzman ekibimizin sihirli dokunuşlarında! Cildinizin ışıl ışıl parlayacağı, tatilinizin en dinlendirici anlarını yaşayacağınız ve tatilde de rutinlerinizden geri kalmayacağınız kusursuz anlar sizi bekliyor.Vücut Bakımı:Vücudunuzun tüm ihtiyaçlarına uygun bakım önerileri sunuyor, yenilenmenin huzur dolu hissini tüm tatil boyunca sizlerle buluşturuyoruz. Cilt tipinize uygun losyonlar, kremler, peeling uygulamaları ve çok daha fazlası hak ettiğiniz kalitede sizlerle.