Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/greenwood/public_html/_sys/core.php on line 685

Deprecated: substr(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/greenwood/public_html/_sys/core.php on line 685
Kurumsal
Greenwood Kemer Resort Greenwood Suites Resort
444 88 07

Çalışan Hakları ve Sosyal Sorumluluk Politikası

Greenwood Resorts & Hotels, uluslararası alanda kabul görmüş insan haklarını destekler ve izler. Faaliyetlerini sürdürüp geliştirirken çalışanlarının sağlığını, refahını ve çevrenin korunmasını, öncelikli olarak göz önünde tutar. İş Sağlığı ve Güvenliği, çalışan hakları ve çevre konularındaki faaliyetlerini ulusal yasal ve diğer gereklere uygun yönetir.

Greenwood Resorts & Hotels, çalışanlarına ve onların sağladıkları katkılara değer verir. Çalışanlarımızın işe alım ve istihdam (yerleştirme, terfi, sosyal haklar, vb) sürecinde deneyim, beceri düzeyi ve liyakat gibi seçim/değerlendirme kriterlerimiz doğrultusunda herkese milliyet, ırk, din, inanç, yaş, tabiiyet, cinsiyet, cinsel yönelim, medeni durumu, gebelik, engellilik gözetmeksizin eşit fırsat verilmektedir. Bu yönde, insan kaynakları ve insana yatırım projeleri, paydaş kültürü ve şirket vizyonu, eğitim destek faaliyetleri, kültür ve sanatı geliştirici uygulamalar, gibi kurumsal sosyal sorumluluk alanlarına giren tüm konularda belirlenen kriter ve prensiplere uygun olarak hareket edilmektedir.

Greenwood Resorts &Hotels, çalışanlarımızın kişisel bilgileri ile ilgili gizlilik haklarına ve itibarına saygı duymaktadır. Personelimizin kişisel bilgilerinin gizliliğini koruma yükümlülüğü çalışanımızın şirket ile ilişiğini kesmesi durumunda devam eder, yasal olarak gerekmedikçe aile fertleri ve arkadaşları dahil hiç kimse ile paylaşılmaz.

Birbirimize adil ve saygıyla davranarak insanların en iyi işlerini ortaya çıkarabilecekleri, huzur ve düzen içerisinde; kanuna aykırı taciz, aşağılama, sindirme, tehdit ve ayrımcılıktan uzak yüksek düzeyde güven içeren çalışma ortamı sağlamayı şirketimiz taahhüt etmektedir, bu durumlara kesinlikle tolerans gösterilmemektedir.

Greenwood Resorts & Hotels, zorla işçi çalıştırmanın tüm şekillerini yasaklamaktadır.

Greenwood Resorts & Hotels’de çalışanların öneri ve şikayetlerini kolayca dile getirmeleri için gerekli imkanlar sağlanmaktadır.

Öneri ve şikayet kutuları herkesin ulaşabileceği yerlerde bulundurulmakta, kutular kontrol edilerek değerlendirilmektedir. Başarımız her bir çalışanımızın katkılarına bağlıdır.